Web-Line – Foto, Video & Web

Videograf

Web-Line: Professionel Videoproduktion for Virksomheder, Produkter og Reklame

Velkommen til Web-Line – måske din næste partner i videoproduktion. jeg er specialist i at skabe fængslende videoer til virksomheder, produkter og reklame. Min mission er at omdanne dine visioner til visuel virkelighed, der taler direkte til dit publikum.
Med Web-Line har jeg mere end 6 års erfaring i branchen og har en passion for at hjælpe virksomheder med at formidle deres budskab effektivt gennem video. Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dit brand og dine mål.

Virksomhedsvideo

Pris niveau: fra 6.000,-
En virksomhedsvideo er mere end bare en præsentation; det er en mulighed for at vise din virksomheds sjæl. Vi fanger essensen af, hvem I er, og hvad I står for.

Produktvideo

Pris niveau: fra 3.000,-
Vis dine produkter fra deres bedste side med en produktvideo. Vi sikrer, at hver detalje kommer til sin ret, så dine kunder ikke er i tvivl om produktets værdi.

Reklamevideo

Pris niveau: fra 5.000 - 25.000,-
Skab effektive reklamevideoer, der ikke bare fanger opmærksomheden men også driver handling. Med fokus på dit målmarked sørger vi for, at dit budskab rammer plet. Reklamevideoer er ofte med statister og er ofte af en større produktion.

SoMe Videoer

Pris niveau: fra 2.500 - 5.000,-
Sociale medier er ikke til at komme udenom i dagens digitale verden. Vi skaber SoMe-venlige videoer, der engagerer dit publikum og får dem til at interagere med dit brand.